Maja Sol Christenson ★

★ Nytt jobb: FASHION EDITOR ★
I veckan kom jag ett steg närmre min dröm. Nej, fan, i veckan uppfylldes min dröm - den första av dem i alla fall.
Efter flera omgångar av intervjuer och arbetsprover fick jag beskedet; Jag har fått jobb som Fashion Editor på Nelly.com! Jag har fortfarande inte smält det, och jag tror inte att jag kommer att hinna göra det på den knappa månad som är kvar tills jag börjar. Det jag vet är dock att jag är ungefär så taggad som en kan vara!
Det slog mig föresten att jag fick beskedet exakt på årsdagen från när vi började filmade ItGirls förra året. Nu tror jag ju inte på ödet and all that, men det är en rackarns fin symbolik i det hela. Framför allt känns det skönt att veta att jag rör mig framåt.
Helt ärligt var jag rädd att ItGirls skulle vara någon slags peak som rann ut i sanden, och att jag inte skulle veta hur jag skulle ta mig vidare. När jag i tisdags fick beskedet om jobbet satte jag mig vid kanalen i solkyssta Göteborg och bara grät i en timma. Tårarna vällde. Jag vet inte varför, troligtvis av lättnad och lycka, det var bara så skönt att få gråta en stund.
Belönade mig dessutom med en smashingly snygg väska från Mango! Jag hade spanat in den redan när jag sökte jobbet och efter första intervjun bestämde jag mig; om jag får det ska jag köpa den. Tror banne mig att det var halva motorn i hela processen, haha!
Och just det, en annan motor har varit den underbara Power Babes-energin. Bland annat i form av denna magic spellista - check it out!
Hoppas ni vill hänga med mig här och se hur det är att jobba som Fashion Editor! ★ Nu är det bara att peppa och preppa under månaden som kvarstår innan jag börjar. Och, såklart, varje dag påminna mig om att fanimig det mesta är möjligt om man jobbar hårt (och har en vacker väska i sikte).
 
Lycka till med alla era drömmar!
Puss, ★ M
 
Don't forget to spread some love 
↓↓↓
#1 - Evelina Östlund

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!! 😍😁🎉🎊
Så roligt.

Svar: Tack Evelina!! :D ★
Maja Sol Christenson ★

#2 - Hemma Hos Felicia

herregud va kul!!!!!!!!!!!! STORT grattis!!!! <3

Svar: Tack! 😍😍😍 Är så taggaaad! 🙈 <3
Maja Sol Christenson ★

#3 - Tuva

Åh bästa!! Stort jäkla MEGAGRATTIS till dig! Du kommer att rocka det! <3333

Svar: Tusen tack fina Tuvisen! 😍😍 Längtar! ✨🌸✨🌸
Maja Sol Christenson ★

#4 - Katja Inga

Men åååååh va kul!!! STORT stort grattis!

Svar: Tack Katja!! 😍😍👏🏻💘
Maja Sol Christenson ★

#5 - ISA

MAJA VAD TUSAN!!! Alltså blir så så glad för din skull! vilken bekräftelse på att du är grym och att man kan nå sina mål! Vet knappt vad det innebär men kommer du skriva texter åt Nelly? Berätta meeeer, haha. Jobbig läsare men är på riktigt intresserad! <3

Svar: Åh vad göad jag blir Isa, tack! 😍😍 Ja hårt jävla jobb lönar sig, så skönt att få kvitto på det ibland haha! Jag kommer att skriva allt ifrån nyhetsbrev till texter på sidan, men mycket är osäkert även för mig än så länge - längtar efter att få kläm på allt det här! 🙈😍 Kram på dig snäckan! 😘❤️
Maja Sol Christenson ★