Maja Sol Christenson ★

★ Morgonläsning i morgonsol ★
Hur lyxigt är det inte att börja morgonen, och veckan för den delen, med extra doser insporation, kaffe och solljus?
Idag ringde min väckarklocka 05:45 och jag praktiskt taget flög upp ur sängen, så jäkla taggad på veckan. Jag tror att det beror på solljuset, såhär på morgonen (och på kvällen) känns det extra härligt med lite sol. Och så fick jag ju min standarddos av kaffe och inspiration.  
Sitter just nu och researchar layout-idéer inför det magasin vi ska producera i skolan. Jag är ansvarig för just layoutbiten och det finns så många roliga saker jag vill göra! Oavsett vad det landar på i färg, typsnitt, rutor, anfanger och serifer (och en hel drös andra jobbiga typografitermer) så vet jag att slutresultatet kommer att bli magiskt. Självklart kommer jag att länka, plåta, posta och allt sånt där så att ni också kan ta del av vårt magasin!
 Har ni föresten sett hur mysig min soffa är? Älskar mina sammetskuddar och rosa accenter, men most precious är ändå detaljen på armstödet: ett vintage askfat! Min gammelmormor hade likadana i brunt och lila och i höstas hittade jag ett likadant grönt på second hand i Stockholm. Nu skulle jag dock alrdig få för mig att aska i det (dels pga fint gammalt ting, dels pga vem röker ens inomhus längre?), men det får gott tjäna till smyckesskål! Eller, jag erkänner; stöd för ölflaskan. Gammelmormor hade varit stolt!
 
Hoppas ni får en ljuvlig måndag! 
 Puss, ★ M
#1 - Matilda

Åh, så kul att jag ramlade in här. Din blogg är fantastiskt fin!!

Svar: Åh vad roligt att höra, tack Matilda! :) Och du detsamma! Så kul att se en fellow GBG-blogger! ★
Maja Sol Christenson ★