Maja Sol Christenson ★

★ GBG i Vogue ★
Har ni sett att Vogue.com har skrivit en artikel om varför Göteborg är en stad en måste besöka? Check it out!
Jag är ju lite av en lokalpatriot och älskar mitt underbara Göteborg mer än ord kan beskriva. Så ni kan ju bara gissa hur det värmde mitt hjärta när jag läste detta! Som en löjligt stolt förälder!De tipsade bland annat om de fina inredningsbutikerna Mouche och Artilleriet. Nu när jag börjar jobba igen kanske jag kan unna mig några smashing inredningsdetaljer!
Kafé Magasinet och Beijing8 stod med på listan över restauranger en måste besöka. Beijing8 är MÄSTARE på dumplings (cravingsen blev just extrema nu när jag börjar tänka på det haha!) och Kafé Magasinet är mitt go-to-place för allt ifrån fika till käk till öl och gott häng.
Så himla mysigt att läsa om sin stad i rosaskimrande Vogue-ord, det får min kärlek både till staden och magasinet att växa sig starkare. Dock missade de att nämna den fantastiska natur som faktiskt finns här i staden, som i Botaniska trädgården eller Azaleadalen. Får väl ta och skriva en egen guide på den punkten någon dag!
 
Puss, ★ M
#1 - Ajli Müller

men ååh, så fint. Jag är en UÅ-patriot, men just nu är det åt helvete kallt i Umeå och idag snöade det så mycket att man inte såg linjerna på fotbollsplanen.

Svar: Åh jösses! Snöar det nu?? Detta vädret alltså...
Förstår att du är UÅ-fan ✨ Har inte varit uppe (än!) men det ser helt magiskt ut, det är bara en tidsfråga tills Vogue hittar dit också! 😍👏🏻
Maja Sol Christenson ★