Maja Sol Christenson ★

★ Jobb i vårpäls ★
Efter gårdagens Power Babe-frukost tog jag och min partner in crime Hanna Carlsson (som tar de tjusigaste bilderna!) oss vidare till Condeco för lite plugg (eller skitsnack) och (försök till) frilansande.
Koncentration kan vara en flyktig företeelse. På någon sekund har vi släppt fokus från skärmarna och börjat bolla idéer och nya sätt att ta över världen.
Den kanske är därför vi aldrig riktigt landar, för så fort vi gör det får vi spring i benen och kli i fingrarna, kanske får vi till ett snajdigt sommarprojekt??
Det var faktiskt varmt nog (ish) att ha favorit-vårpälsen från &other stories på! I alla fall i Göteborgska mått mätt (alltså; det regnade inte).
Och hur tjusigt blev det inte när trumpetärmarna kikade fram inunder!
Igår var jag fast framför datorn på café, idag har jag gjort samma sak härhemma - och jag kommer att fortsätta med det dagen ut. Är det nu en kan vänta sig fyrkantiga ögon?? Det är kanske dags att ta en sväng i solen och kontemplera istället för att kaffe-konsumera (konsumera kaffe och/eller konsumera kaffe under tiden som en konsumerar).
Pussi pussi! ★ M