Maja Sol Christenson ★

★ Baksidan av bloggande ★
Haha! Måste bara dela med mig av denna bild. Tagen 1 sekund efter att jag spillde blåbärs-smoothie på min vita matta. The backside of blogging, brought to you by your favourite klutz.
Natti natti!
M
★ Club Kids ★
Drömmer just nu om en färgsprakande garderob á la Confetti Crowd. En riktig kontrast mot vintermörker och januarislask. Och så vill jag ut och dansa, i neon, i glitter, i stroboskopsblinkande svartklubbsljus - som en riktig Club Kid.
M
★ Jag har börjat dansa igen! ★
Ååh, underbara tisdag! ★
Jag är så full av energi idag! Varför? Jo för att jag har börjat dansa igen!
Igår gick jag på mina första klasser för terminen och ikväll ska jag gå på en till. Tre klasser i veckan kommer jag alltså att klämma in den här terminen; två klasser Contemporary och en Lyrical Jazz. Det känns så himla kul!
Jag har egentligen dansat hela mitt liv men sedan jag började jobba och plugga på heltid har det liksom inte hunnits med...
Dansen gör mig så otroligt glad och ger både energi och lugn på samma gång, det är den sanna vardagsglädjen för mig! Dessutom har jag lyxen att få dansa ihop med min partner in crime Hanna - ergo, extra kvallitetstid!
Ikväll är det dags för min andra Contemporary-klass, tills dess laddar jag med blåbär-hallon-mandel-smoothie och en sväng på stan!
Puss, M