Maja Sol Christenson ★

★ Power-babe-frukost i GBG ★
Har ni sett vilken kalasmysig frukost jag fick i mig imorse?? Vid det ohelgit tidiga klockslaget 07:30, none the less. Men vad gjorde det när en fick käka i sällskap med en hel drös balla bruttor?
Facebookgruppen Power Babes har vuxit fram de senaste veckorna och nu har vi startat en egen Göteborgs-falang för att kunna styra upp peppiga möten och event. Idag var första tillfället och vi blev ett litet gäng som sågs över en riktig lyxfrulle!
 
Vi åt på mysiga JOS som öppnat nytt på Avenyn. Himla göttigt med fräscha ställen som detta, som dessutom är mestadels vegetariska eller veganska (kan tipsa om den drömmigt goda cashew-yoghurten om ni ska dit och frukosta!).
Kan vi bara dra en liten mental skål och/eller partydans åt hur befriande det är att umgås med människor som förstår vikten av att fota frukostar, haha..
Lova, Hanna och Lina - några av de grymma brudarna som var med ★
 
Frukost i sig är kanske det bästa som uppfunnits (utöver typ demokrati och antibiotika), och frukost med ett gäng pangbrudar gör bara saken bättre! Ser fram emot fler härliga frukosrta och peppigt häng med Göteborgs alla Power Babes! (Är ni inte medlemmar än så gå med! Ni hittar Göteborgs-falangen här.)
Puss! M
#1 - Lova

Såå mysigt! :) jättekul att träffa alla

Svar: Supermys! :D Hoppas det blir fler mysfrullar framöver! ★★
Maja Sol Christenson ★

#2 - ISA

men sluta nu vad mysigt/gott/fint/härligt. <3

Svar: Men visst är det! :D Dröööm ★ <33
Maja Sol Christenson ★

#3 - Freja

Så trevligt och gott det såg ut att vara :)

Svar: Jaa supermysigt! :) ★
Maja Sol Christenson ★

#4 - Hemma Hos Felicia

men gud så mysigt!! Är själv med i gruppen och man blir ju så peppad av alla power babes <3

Svar: Ja eller hur! Så himla härligt att en bara kan klicka in och få en dos Girl Power när en behöver det som mest! :) <3
Maja Sol Christenson ★

#5 - Enna

Så kul!!

Svar: Jaa! :)
Maja Sol Christenson ★

#6 - Sara

Så mysigt ni verkar haft det och vilken fantastisk avokado-macka!! <3 Kanske får joina er om det blir en flytt ner till västkusten ;)

Svar: Ja verkligen! Du får hojta om du är i stan :)
Maja Sol Christenson ★