Maja Sol Christenson ★

★ Power-babe-frukost i GBG ★
Har ni sett vilken kalasmysig frukost jag fick i mig imorse?? Vid det ohelgit tidiga klockslaget 07:30, none the less. Men vad gjorde det när en fick käka i sällskap med en hel drös balla bruttor?
Facebookgruppen Power Babes har vuxit fram de senaste veckorna och nu har vi startat en egen Göteborgs-falang för att kunna styra upp peppiga möten och event. Idag var första tillfället och vi blev ett litet gäng som sågs över en riktig lyxfrulle!
 
Vi åt på mysiga JOS som öppnat nytt på Avenyn. Himla göttigt med fräscha ställen som detta, som dessutom är mestadels vegetariska eller veganska (kan tipsa om den drömmigt goda cashew-yoghurten om ni ska dit och frukosta!).
Kan vi bara dra en liten mental skål och/eller partydans åt hur befriande det är att umgås med människor som förstår vikten av att fota frukostar, haha..
Lova, Hanna och Lina - några av de grymma brudarna som var med ★
 
Frukost i sig är kanske det bästa som uppfunnits (utöver typ demokrati och antibiotika), och frukost med ett gäng pangbrudar gör bara saken bättre! Ser fram emot fler härliga frukosrta och peppigt häng med Göteborgs alla Power Babes! (Är ni inte medlemmar än så gå med! Ni hittar Göteborgs-falangen här.)
Puss! M
★ Avokadokärlek ★
Ville bara dela med mig av hur vackert min lilla avokadokärna har vuxit! Jag satte den rackaren i november och nu har den äntligen börjat gro - och två till är på väg! Tänkte att jag skulle fixa ihop en liten odlings-guide vid senare tillfälle, jag menar finns det något härligare för själen än att se saker växa?
Appropå det så kommer min vardag just nu att kretsa lite extra runt växter. Håller på med ett superkul journalist-projekt, men mer om det senare!
Happy planting my darlings!
M
★ Veckans skäl att finnas till ★
Ny vecka, nya tag (och ny listform!) ★
Happy Monday darlings!
Puss, ★ M