Maja Sol Christenson ★

★ Grönt är skönt (men kaffe vinner ändå) ★
God förmiddag raringar!
Sista lediga dagen anyone? Egentligen inte för min del, men egentligen har jag ju inte varit ledig över påskhelgen heller - livet som student, ni vet!
Försöker börja veckan med lite hälsosammare val; jag byter numer varannan kopp kaffe mot en kopp grön te - någon som vågar gissa hur det går för mig? Haha..
Nej, det är faktiskt okej, jag tror mest att jag behöver ett stadigt inflöde av varm dryck. Eller så går det bra för att det den trevliga tjejen på Life sa till mig faktiskt stämmer; att en kopp av detta te innehåller mer koffein än en kopp kaffe gör... Inte mig emot!
Hur som haver, dags att svepa koppen (och sätta på en kanna kaffe - yay!). Mammi är påväg hit och vi ska bege oss ut på en heldags inredning-shopping, då behöver en faktiskt lite extra energi för att orka bära hem alla växter och fina kuddar!
 
Ha en lovely dag!
Puss, ★ M
#1 - NORRSKEN EMMA

ha en underbar fortsättning på din måndag =)

kramar

Svar: Tack gullet! :) Hoppas du har en underbar helg :) ★
Maja Sol Christenson ★

#2 - Anonym

vart kan man hitta sådana där anteckningblock där de är citat på framsidan som du har på ditt anteckningsblock tex? =) hoppas du har en fin dag! :)

Svar: Mitt är från Lagerhaus! :) Det var ett tag sedan jag köpte detta så just den sorten finns nog inte kvar, men de har massa andra fina (jag tänkte kika in och köpa ett nytt snart ;) ) Ha en fin helg! ★
Maja Sol Christenson ★