Maja Sol Christenson ★

★ Ny bokkärlek ★
Det är ju ingen hemlighet att jag är beroende av snygga och kvicka coffeetable-books, och nu har jag hittat ännu en goding!
Har ni sett serien Girlboss på Netflix? Om inte; där har ni helgens främsta uppgift - do it! Anyways, boken Nasty Galaxy är en sorts uppföljare på boken den serien är baserad på, och den är fantastisk!
Full med härliga citat, peppiga bilder och en jävla massa powerbrudar!
Har så länge velat göra en liknande typ av bok. Det är banne mig ett life goal jag har. Har ju dessutom en hel drös borttappade garderobsbrickor från svartklubbskvällar och löjligt kärleksfulla polaroidbilder att krydda den med (spana bara in drömbilden ovanför, featuring jag och darling Hanna precis när hon snubblar på heltäckningsmattan på Bio Roy - love!)
Kommer bläddra i denna goding varje gång jag behöver lite extra pepp i vardagen!
Puss, ★ M
★ Spretschema och prioriteringspaus ★
God morgon darlings!
Insåg, ett bett in i avokadomackan, att jag byggt ett sånt där vardagligt lite fint stilleben på mitt skrivbord. Så som bara bloggare, omedvetet, gör. Och så slog det mig igen - jag är ju bloggare! SOM INTE BLOGGAT PÅ HELA VECKAN!
Ett schema som spretat och varierat till den vidd att jag varje morgon vaknat i förvirring över vilken dag det är och vad jag ska göra har lämnat mig tom på bloggkraft. Eller, egentligen inte tom, bara inkapabel att puffa det högst upp på prio-listan. Men nu när spret-veckan är över (galant genomförd om jag får säga det själv) så är jag redo för fredag och långhelg! Det är ju under dagar som dessa som jag med gott samvete kan lägga tid på mitt "andra jobb" - min kära blogg. ★
Happy Friday darlings!
Puss, ★ M
★ Solgul (och/eller finn-gul) ★
En look från förra veckan, plåtad av bästa Sarah!
Då lyste både solen och jag som en klämfärdig finne. Idag har det regnat som de tårar en fäller efter att tidigarenämnda finne blivit större under natten.
Molnen må fälla tårar över staden, men det gör inte jag! Jag är klar med mitt långa, krånliga och ångestladdade reportage och har en hel härlig vecka framför mig. Däremot är jag i nuläget helt slutkörd. Efter åtta timmars reportage stress-svettningar fortsatte jag perspirera under två timmars hårt dansande. Så med det checkar jag ut och vilar upp inför imorgon. Vi hörs då raringar!
Puss, ★ M