Maja Sol Christenson ★

En hymn till hamnstaden

Göteborg. Jag faller för dig gång på gång. Jag faller för dig när du fäller regn; på Magasinsgatan en septemberkväll. Jag faller för dig när du fäller mig; på Andra Långatan en fredagkväll. Jag faller för dig när jag fäller tårar i dig, när höstlöven faller över dig och när jag famlar full igenom dig.
Och Göteborg, jag tror att du faller för mig med.

Morgonbränsle ★
Hallonvatten och kaffe - godaste starten på dagen!
Hej raringar! ★
Kikar in en snabbsväng innan skolan. Idag väntar en heldag med reportageredigering. Det känns ganska mysigt faktiskt. Just nu hör jag regnet ösa ner utanför mitt köksfönster och det ska bli så mysigt att krypa in i redigeringsrummet med en kopp te (fast jag är väl inte är supertaggad på att ge mig ut i yrvädret riktigt än...)!
Men först; KAFFE! Jag satt och klippte till 22:00 igår, och nu har jag sjuka kaffe-cravings (som vanligt...). 
Pussi pussi darlings, vi hörs senare! ★
M
 
 
Morgonmeditation och en look från förra veckan ★
God morgon darlings! ★
Idag har jag en väldigt rolig dag framför mig. Jag ska spendera hela dagen med filmkameran i högsta hugg! Det är dags att filma TV-reportage och jag och min klasskompis ska göra ett om hållbart mode - hur snajdigt är inte det??
Efter det vankas fika med mina home girls på favoritstället Kafé Magasinet. Jag kan verkligen inte tänka mig en roligare onsdag!
Vad tycker ni föresten om min outfit? Det är en look från förra veckan som jag inte hunnit ladda upp. Det slog mig igår när jag laddade över bilderna att detta nog var den sista somriga outfiten för året!
Egentligen gör det mig inget; jag har väntat med iver på kylan. Som jag suktat efter att få svepa in mig i färgsprakande pälsar!

Nej ni, nu ska jag ta och klämma in en liten 10 minuters meditation för att ladda inför dagen - bästa bränsle! Förutom kaffe då, haha - men sådana blir det nog många av under eftermiddagens redigeringspass.

Ha en underskön onsdag!
Puss, ★ M