Maja Sol Christenson ★

Frontsides nysatsning!

★ Imorgon smäller det! ★
Hej raringar! ★
Bloggisen har legat på is ett litet tag nu, men med goda skäl! Jag har nämligen klurat och filat på hur jag vill ta den till nästa nivå, och nu har jag äntligen kommit på nästa steg. Imorgon får ni se resultatet!
Jag fick dessutom möjlighet att bolla idéer och fila lite extra på dem i sällskap av min sköna böna Hanna. Hanna, min partner in crime, som jag vet att jag kommer att göra storverk med framöver. Vi har börjat med en ny grej; vi har DRÖM-MÖTEN! ★ Det kan vara det bästa påhittet vi gjort. På våra dröm-möten ses vi på ett mysigt fik (åtminstone tills vi har råd att skaffa ett gemensamt kontor) och diskuterar drömmar och planer. Vi har så många roliga idéer på gång och snart kommer de bli verklighet!
Första ertappen, för min del, börjar imorgon. Kika in då så får ni veta mer!
Jag är så himla taggad inför imorgon! Det ska bli skitkul!

Puss! ★ M
 
★ Så vill jag klä mig i höst! ★
Hej raringar!
Nu är det äntligen kallt nog att verkligen börja gräva ned sig i höstkläder, och det kräver en garderobsstrukturering! Varje säsongsbyte brukar jag fundera igenom hur jag vill klä mig så att jag kan sortera min garderob därefter. En hel del plagg har man ju redan hemma, och en sommarklänning kan absolut passa in i höstgarderoben - om den är i rätt sällskap! 
 
Efter en första fundering på vilken riktning man vill lägga sin stil är det dags att rensa bland det man redan har. Jag använder min klädhäst för att lyfta fram just de plagg som jag vill ska vara tongivande för min stil just nu, allt annat får hänga kvar i min (yttepyttelilla) walk in-closet. 
När man har sorterat bland det man redan har är det så mycket enklare att se vad man saknar! Ibland handlar det bara om ett plagg eller två för att kunna använda sommarplagg även i kallare väder.
Just nu är jag extra sugen på lättmatchade plagg i svart, vitt, beige och rosa - men också på stora mönster á la gammal tapet hos mor- och farföräldrar. 
Detaljer är allt! Att vara generös med smycken är en gammal favorit, men i höst ska jag också bli bättre på att variera väskor. Den svarta rackaren längst fram är jag extra nöjd med. Jag har nämligen byggt om den till en vadderad kameraväska! Jag är så trött på att alla praktiska väskor ska vara så himla fula och tråkiga, så jag fixade helt enkelt till en egen! Mycket roligare än ett flerfickat Gortex-monster - eller hur?
Mina underbara skor kommer att vara mig trogna hela hösten! Och förhoppningsvis bra mycket längre än så! När man hittar sina nyckelplagg ska man inte släppa taget om dem. Stil handlar inte bara om vad som är "hett just nu", det är ditt ID. Och för att det ska gå att känna igen måste det vara konsekvent; hitta dina nyckelplagg och kör på dem.
 
Min plan för hösten börjar arta sig! Vi får se vad det blir av det hela till slut 
Vad blir ert viktigaste plagg i höst??
 
Puss! ★ M