Maja Sol Christenson ★

Skogsrå möter talgoxe i murbruk
Bilderna är såklart tagna av underbara Semah!
 
Till och med på en industriartad graffitivägg hittar jag naturen, här inkarnerad i en fågel. En talgoxe tror jag. Mitt inre skogsrå kräver sällskap. Jag hänger mig inte åt defaitism. Mitt inre skogsrå kräver natur och det ska jag ge henne. Långt ifrån asket, långt ifrån eremit, men visst är naturens enkelhet ändå det som till högst grad stryker mig medhårs. Som får mig att spinna. Jag är nog lite som en katt egentligen. Det har jag i alla fall blivit kallad förut, om än med hätskt tonläge och bittra ord. Men jag, likt Ferdinand under korkeken, är glad så länge jag får vara fri, i naturen. 
 
På ett helt annat tema: våra presentationsvideos inför ItGirls har kommit upp! In och kika på hela spektaklet på itgirls.se/webbtv !!
 
Och så har ni väl inte missat att följa mig på Instagram? @majafrontside
 
Nu ska jag svida om till kvällskläder och röra mig ner till onsdagstraditionen Bomedy. En ståup-klubb vid lilla bommen, väl värt ett besök (eller 10..)!
 
Poss!
⭐️
M
#1 - Jamie

SÅ JÄKLA SNYGGT!! <3

Svar: <3 <3 <3 <3 <3 <3
Maja - Frontside

#2 - Lili

Så himla fint! Och det där med att bli kallad för katt på ett hätskt sätt- samma sak har hänt mig. Men jag tackar för komplimangen jag.

Svar: Tack! Haha, ja det kanske är så man ska se det!
Maja - Frontside