Maja Sol Christenson ★

Skengravid med kolhydratsstinnt sattyg
Står glatt och poserar framför en fin dörr. Försöker att se bekväm ut, men jag kan lova er att det är forcerat. Krystar fram ett leende och drar med svårighet in min av mens och baguettediet uppblåsta mage. 
Igår var jag den mindre glammiga sidan av livet i Paris inkarnerad. Att leva på ost, baguette, crepes och vin (läs: öl) leder som oftast till svårt illamående och en aggressivt putande mage. Som om den kolhydratsstinna foodbabyn som huserar därinne försöker sparka sig ut. En tidsfråga innan folk reser sig på Metron för att erbjuda mig och min bulle i ugnen (relativt bokstavligt talat) en sittplats. 
Blir det en pojk ska han heta camemBert.
 
⭐️
M
Armgodis
Min smyckesgarderob har fått tillökning! Hittade så många söta armband på Brandy Melville och köpte, bland annat, med mig dessa två. Hur fina är de inte?
Hade verkligen tänkt hålla i pengarna här i Paris, men det har varit svårt. 
Det blir garderobsrensning så fort jag kommit hem!

Ber föresten om utsäkt för de mörla bilderna. Det är ursvårt att få bra fototillfälle och ljuset i lägenheten är vetkligen begränsat. Men håll ut kära vänner, kvallan och frekvensen på mina inlägg kommer att stiga så fort jag landat på svensk mark!

Puss ⭐️ M 
Episode
Bon soir!

Sitter återigen och snyltar wifi på ett hak. Passar på att klunka resans första kaffe (tio i elva på kvällen...). 
Idag har vi vandrat runt i de latinska kvarteren och trillade in på den mest magiska vintage-butiken; Episode! Har fått med mig de snyggaste shortsen du kan tänka dig, och det var svårt att välja bara ett par. Bon!

Känner ett visst vemod över att missa andra lång-dagen som idag går av stapeln i Götet. Men men, vi ska ju ut och skaka om Paris inatt, så vem klagar?

Vi hörs imorgon!
⭐️