Maja Sol Christenson ★

Vimmelkantig
Huvudet hänger inte med. 
Kanske för att jag missade dagens meditation, eller på grund av sömnlösheten. Kortare nätter, ljusare tider, huvudet lider. Kan åtminstone glida runt och se avslappnat boudoir-chic ut, kanske lurar mig själv till sömns till slut. 

Ett tips till kvällshänget: Ungefär nu borde ni alla slå på Opinion live på SVT1, för då diskuterar powerbruttan Vanja Wikström kvinnors rätt till planerjat kejsarsnitt. Viktigt ämne med en riktig förebild!
Puss!
⭐️⚡️⭐️⚡️
Stil vs. Hemmahäng
Hallå där!
Vi tog en sväng in på Nordstans modevecka. Ja, Nordstan har en modevecka. Och Göteborg har stil! Välklädda människor minglade bland välskräddade plagg från några av Sveriges designtalanger. 
Men för en stackare som mig, som legat sömnlös inatt, var det mer glåmigt än glammigt. Överger span på framtida designers till förmån för ostmackor och modemagasin. 
Men visst ser det stiligt ut?
⚡️
Linjärt tillskott
Det är något med ränder på sommarhalvåret. Det pirrar till lite extra med ränder i kvällssol. Linjer mot nyklippt gräs eller en saltvattenstänkt klippa. Optimisten i mig menar att sommarhalvåret har börjat nu, garderoben har därför fått ett randigt tillskott!
Har ni något klädesplagg som känns extra vårigt? 
/m ⭐️