Maja Sol Christenson ★

I efterskalvet av ItGirls

Igår när jag vaknade hittade jag en flinga glitter på min axel. Jag har ganska ofta glitter runtom mig, och jag har hunnit byta lakan ett par gånger, men jag är ganska säker på att detta var en flinga av den sort som jag borstade ur mitt hår hela kvällen efter ItGirls-finalen. För en sekund stod jag i studion igen. Väntade andlöst på att ett namn skulle läsas upp. Glitterflingan blev en påminnelse om vad som egentligen hände den dagen, ett minne man kunde ta på, även om den i vissa vinklar var så liten att den knappt syntes på min fingertopp.

När resultatet i finalen lästes upp hade jag inga dåliga känslor i min kropp. Dels för att jag inte för något skulle missunna Tuva vinsten, och för att jag är så jäkla nöjd med det jag åstadkommit. Dessutom får man inte glömma att tävlingen rörde mer än att bara vinna utmaningar och i slutändan titeln. Det stora priset var ett jobb och det bör, som alla andra jobb, ges till den som kommer att göra det bäst. Jag är övertygad om att Tuva kommer att passa perfekt på Modette. Jag, å andra sidan, håller fortfarande på att hitta mig själv som bloggare.

Att vara med i ItGirls var det roligaste, mest utmanande och mest utvecklande jag varit med om, och den perfekta starten på min bloggresa. Jag har utvecklats kopiöst under och efter tävlingen och hoppas att det kommer att fortsätta i samma riktning; uppåt och framåt. Jag är skribent. Jag är modehistoriker. Jag är en framtida modejournalist. Jag kommer att fortsätta köra min grej, och det känns rätt skönt att få göra det på egen hand.

Jag vill tacka Modette och Josefin för att jag fick chansen att vara med om den här helt galna upplevelsen! Det saknar verkligen motstycke och för mig kommer det alltid att vara en markör för var min bloggresa började. Om ItGirls kommer tillbaka med en tredje säsong uppmanar jag alla grymma tjejer där ute att söka! Ni förlorar inget genom att testa. Ni har bara erfarenheter, upplevelser och nya vänner att vinna!

Och till sist; Jag är verkligen förvånad över den positiva respons jag har fått från både vänner och totala främlingar (som jag hoppas lära känna härigenom!), som jag inte ens visste läste min blogg!
Det rör mig att läsa era fina ord, mer än ni anar. Jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa mig för, oberäknelig som jag är, vet man aldrig vad som kan hända!

Stora göteborgska kramar från er fuldansande fashionista!
❤️
M

#1 - Elin

Synd att du inte vann! Men jag kommer absolut att följa dig ändå, du verkar så himla härlig :)

Svar: Åh, tack Elin! Vad glad jag blir :)
Maja Christenson

#2 - Josefin Dahlberg

Du är grym Maja!!! Älskar din energi och fantasi. Ska bli kul att fortsätta följa din grymma blogg. Puss Josefin

Svar: TACK Josefin! För allt verkligen! PUSS ⭐️
Maja Christenson

#3 - Tuva

Åh, vad fint att du hittade en liten guldflinga. Ja, tänk vilken vecka det var för oss. Fan vad vi utmanade oss själva! Och jag vet Maja att du kommer gå långt med din härliga energi och positivitet, så fortsätt utvecklas och rocka på så som du gör!!! Massa kramisar!

Svar: Haha! Alltså de satte sig verkligen på en 🙉✨ Tack Tuva!! Jag är så himla glad att jag fick stå i finalen med dig och det ska bli så sjukt kul att följa ditt nya äventyr på Modette! 😍❤️😘⭐️ Kram!!
Maja Christenson