Maja Sol Christenson ★

Photoshoot: Trailer med Oscar och Max
I söndags skrev jag lite kort om min photoshoot med de kalasgrymma fotograferna Oscar Svensson och Max Bozic. Vi spenderade sju timmar framför och bakom kameran, och åkte runt halva Västra Götaland, för att fånga de bästa bilderna. Några bilder finns redan att hitta på killarnas facebooksidor (in och gilla Oscar / Max) och flera kommer att publiceras här i veckan som kommer. Tills dess tycker jag att ni borde spana in den grymma trailern som Max har klippt ihop, som ett litet smakprov på vad ni kan förvänta er!
 
Puss
M
 
 
I efterskalvet av ItGirls

Igår när jag vaknade hittade jag en flinga glitter på min axel. Jag har ganska ofta glitter runtom mig, och jag har hunnit byta lakan ett par gånger, men jag är ganska säker på att detta var en flinga av den sort som jag borstade ur mitt hår hela kvällen efter ItGirls-finalen. För en sekund stod jag i studion igen. Väntade andlöst på att ett namn skulle läsas upp. Glitterflingan blev en påminnelse om vad som egentligen hände den dagen, ett minne man kunde ta på, även om den i vissa vinklar var så liten att den knappt syntes på min fingertopp.

När resultatet i finalen lästes upp hade jag inga dåliga känslor i min kropp. Dels för att jag inte för något skulle missunna Tuva vinsten, och för att jag är så jäkla nöjd med det jag åstadkommit. Dessutom får man inte glömma att tävlingen rörde mer än att bara vinna utmaningar och i slutändan titeln. Det stora priset var ett jobb och det bör, som alla andra jobb, ges till den som kommer att göra det bäst. Jag är övertygad om att Tuva kommer att passa perfekt på Modette. Jag, å andra sidan, håller fortfarande på att hitta mig själv som bloggare.

Att vara med i ItGirls var det roligaste, mest utmanande och mest utvecklande jag varit med om, och den perfekta starten på min bloggresa. Jag har utvecklats kopiöst under och efter tävlingen och hoppas att det kommer att fortsätta i samma riktning; uppåt och framåt. Jag är skribent. Jag är modehistoriker. Jag är en framtida modejournalist. Jag kommer att fortsätta köra min grej, och det känns rätt skönt att få göra det på egen hand.

Jag vill tacka Modette och Josefin för att jag fick chansen att vara med om den här helt galna upplevelsen! Det saknar verkligen motstycke och för mig kommer det alltid att vara en markör för var min bloggresa började. Om ItGirls kommer tillbaka med en tredje säsong uppmanar jag alla grymma tjejer där ute att söka! Ni förlorar inget genom att testa. Ni har bara erfarenheter, upplevelser och nya vänner att vinna!

Och till sist; Jag är verkligen förvånad över den positiva respons jag har fått från både vänner och totala främlingar (som jag hoppas lära känna härigenom!), som jag inte ens visste läste min blogg!
Det rör mig att läsa era fina ord, mer än ni anar. Jag hoppas verkligen att ni vill fortsätta följa mig för, oberäknelig som jag är, vet man aldrig vad som kan hända!

Stora göteborgska kramar från er fuldansande fashionista!
❤️
M

Final-snappisar

Mitt i finalutmaningen lyckades jag få till ett par snabba snapchat-shots, i sann "flera plattformar-anda". Spana in resultatet! (OBS, spoilers!)

Efter reklaminspelningen hittade jag (ganska) enkelt till presskontoret!

Där fick jag välja ut tre kalasfina plagg som jag tyckte representerade mig; en virkad topp, ett par lösa jeans och en underbar fluffpäls!

...och dessa fina plagg fick jag presentera för härliga Carmen innan jag sprang vidare.

Fastnade givetvis vid en rosa dörr...

...och vid en rosa blomma. Är det pinsamt tydligt att jag är besatt av denna undersköna färg?

Sista stoppet på utmaningen var, som ni vet, en intervju med denna pingla! En otroligt lärorik upplevelse, särskilt för mig som är journaliststudent - snacka om att grym erfarenhet i baggaget!

(Psst. hela intervjun kommer ni att få se i helgen, stay tuned!)
Och kika in imorgon, då delar jag med mig om hur det kändes efter att finalresultatet lästs upp..!


Så, vad tyckte ni om min lilla snapstory från finalutmaningen? Och vad tyckte ni om finalavsnittet?
Lämna gärna en kommentar eller tryck på det lilla hjärtat här nere om ni gillade det!

Puss!
⭐️M