Maja Sol Christenson ★

★ 2016 var det bästa året i mitt liv - hittills ★
2016’s årskrönika borde skrivas i versaler. Eller kanske med en lång emoji-harang. Det är det enda sättet att på ett adekvat sätt förklara känslan jag har inför året som gått.
2016 var det bästa året i mitt liv. Solklart.
2016 var året jag började plugga journalistik, började blogga och började utmana mig själv. Jag hade som målsättning att göra allt som skrämde mig, allt som utmanade mig och allt som (om inte annat) skulle bli en jäkla bra story.
Den inställningen ledde till att jag under detta år fått vara med om otroligt många roliga saker som jag bara hade kunnat drömma om. Jag har lärt känna så många nya och fina människor, jag har fått vara med i ItGirls och fick gå på Fashion Week, jag sa "ja" till allt och fick på vägen så många erfarenheter och upplevelser att jag ibland undrar hur jag vågade. 
I ärlighetens namn så är jag rädd för 2017. Jag är rädd att inget framöver kommer att kunna toppa det år som gått. Men jag vill tro att 2016 har gjort mig redo för allt. Jag inledde det förra året olycklig, omotiverad och vilsen. Jag startar 2017 med känslan av att allt är möjligt, om man bara vågar drömma och orkar jobba för det. Jag vet att jag vågar och kan, jag vet att jag kommer att fortsätta uppåt och jag vet att detta bara är början!
Så vad blir mina löften och mål för 2017?
Jag vill inte avlägga nyårslöften som att "gå till gymmet oftare" eller "börja gå och lägga mig i tid". Det är jättebra löften i tanken men jag vet att jag aldrig kommer att hålla dem, och dessutom förändrar de inget på riktigt. Mina löften för 2017 är att fortsätta drömma, våga och växa. Jag vill göra 2016 upphöjt till 2. Eller 10.
Och ja, det är skitklyschigt, men kom igen, hur kul har man egentligen om man bara spelar cool och svår hela tiden? 
Happy New Year raringar!
Puss, ★ M