Maja Sol Christenson ★

Valborgs majade Maja
Här står jag och poserar med ett jätteblad. I min värld är det normalt. Och just idag kändes det lite passande, ett välkomnande av våren ungefär. En regnig kväll i Slottskogen väntar. Sprakande brasa, vänner i Majorna, Håkan i högtalarna. 
Gillar föresten hur det gigantiska monsterabladet lägger sig som en bröstkorg över mig. Flikarna ser lite ut som revben. Som om jag är ett med naturen. Blomsterflicka. En majad Maja. 
🌸
Ha en underbar Valborg!
⭐️
Tacos and Tequila och Valborg
Double margarita! 
Lite bilder från gårdagens häng på Tacos and Tequila med några av alla härliga journalist-brudar! Hur mysigt är inte detta? Jag är egentligen en trogen 2:a långare (altså en som dricker öl på någon av pubbarna längs 2:a långgatan, aka lången, för er utomsocknes) men Tacos and Tequila får mig att vandra till främmande mark; hela vägen bort till parallellgatan 3:e långgatan! Haha. Poängen är; allt häng på långgatorna är bra häng. #turisttips

Valborg ikväll! Vad händer? Jag måste peppa och packa inför veckan som kommer med ItGirls (!!!), men en liten sväng på stan för Kortegen eller en kvällsdrink ska en väl hinna med? 

Kram!
M
Tidsbyte, Paris och uteserveringsdrömmar
Hallå hallå!
Poddinspelningen gick bättre än förväntat, jag är så taggad inför releasen av det första avsnittet! Däremot gick dagens pepp back en sväng när vi fick mail av vår tatuerare Chrille som tyvärr blivit sjuk. Vi skickar massor med kraft och hoppas att han blir bättre tills på söndag så att vi kan köra på då istället!
Nu slöar jag istället på soffan och planerar inför min resa till Paris som jag bokade inatt. Om en månad far jag och min vän Sarah till vinets land och lever ut. I sällskap med en föredetta Paris-bo kan det väl inte gå fel?

Laddar dessutom upp inför kvällshänget på lången, är det kanske ikväll vi inviger uteserveringen? 

Poss 💥